Nou: Lay’s Rumeniti in Cuptor

“In 2011, Lay’s a lansat primele chipsuri coapte si nu prajite. Anul acesta, Lay’s aduce in prim plan o noua reteta si noi condimente care confera produsului o textura crocanta si un gust irezistibil. In plus, Lay’s Rumeniti in Cuptor au acum un nou ambalaj, mai atractiv.” Acestea sunt informatiile din comunicatul de presa primit astazi.

Dar saptamana trecuta Lay’s ne-a invitat sa gustam noile sortimente de chipsuri. Da, am primit la redactie o cutie frumoasa, care ne imbia sa o deschidem. In interior ne asteptau 3 pungi cu chipsuri – cate una cu fiecare nou sortiment – o bratara adaptata campaniei si o manusa numai buna de folosit pentru a scoate si noi diverse tavi cu bunatati din cuptor.

Lay's Rumeniti in Cuptor

Intr-o scrisoare frumoasa si prietenoasa, Lay’s ne-a invitat sa ne bucuram de noile sortimente alaturi de prieteni. Cum saptamana trecuta am fost la Paris, eu am vazut cutia in weekend, iar astazi va scriu despre chipsuri.

Intr-adevar noile chipsuri rumenite in cuptor au un gust special. In ultimii ani s-a redus cantitatea de ulei folosit de mai toate companiile si produsele au devenit ceva mai sanatoase si prin eliminarea unor conservanti si arome.

Noile chipsuri Lay’s pot cu siguranta sa fie savurati alaturi de un film bun vazut cu prietenii sau intr-o discutie cu ei. Sigur ca chipsurile nu devin masa principala si nici nu este recomandat sa fie consumate in exces, dar din cand in cand sunt foarte bune 😉

Pe pagina de Facebook a Lay’s Romania va asteapta si un concurs cu premii interesante asa ca va invit sa le faceti o vizita si acolo pentru a vedea ce v-au pregatit;)

Voi ati incercat Lay’s Rumeniti in Cuptor?

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge