Reduceri garantate la o sumedenie de furnizori cu Cardul de cumparaturi Cenusadetrandafir.ro

Ei bine da, aceasta a fost marea saptamana. Stiti voi ca eu scriu la o revista dedicata, in principal, doamnelor si domnisoarelor si anume Cenusadetrandafir.ro. Am tot spus ca va fi pregatita o mare surpriza pentru toti cititorii – si cei care sunt activi pe Facebook – iar in aceasta saptamana am dezvaluit secretul. Este vorba despre cardul de cumparaturi Cenusadetrandafir.ro, un card care va aduce reduceri garantate timp indelungat la oricate produse, de oricate ori doriti de la partenerii nostri in acest proiect.

Concret: sunt 15 parteneri la care aveti reduceri de pana la 10% oricand, de oricate ori si pentru orice din oferta lor;) Avem de la bijuterii pana la carti, de la tratament la spa pana la stampile, de la sedinte foto pana la machiaj, de la creme la produse bio si restaurante si multe-multe altele.

Ce trebuie sa faceti ca sa aveti acest card?

Lucrurile sunt foarte simple. Vor fi oferite cate 7 carduri pe luna, 3 pe site, 4 pe facebook, pentru aceia dintre voi care comenteaza cel mai mult sau ne sprijina pe Facebook cu like-uri/share-uri 😉

Asadar este foarte simplu: va spuneti parerea la articolele de pe site si/sau ne sustineti pe Facebook si daca va numarati printre cei care au comentat cel mai mult sau deveniti fanul saptamanii primiti garantat cardul! Da, va fi un card fizic, insa veti putea sa il utilizati (codul de pe el) si la cumparaturi online la aceia dintre parteneri care permit acest lucru 😉

Gasiti lista completa a partenerilor precum si regulamentul aici si puteti citi si anuntul de lansare aici.

Nu strica niciodata sa ai o reducere la dispozitie, mai ales cand este pe termen lung si pentru oricate comenzi de la oricare dintre parteneri 😉 De aceea eu va recomand sa intrati pe Cenusadetrandfir.ro si sa comentati ca sa ne luati cardurile!

Cum vi se pare ideea acestui card de reduceri la cumparaturi?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge