Noutati – sau despre ce-am mai facut in ultimele zile

Am avut o perioada plina – nu pot zice nu. Asa ca sa sintetizez.

Joi seara – ora 17.00 – lansare de carte. O lansare speciala – despre Esenta doctrinei buddhiste organizata de Editura Herald (detalii aici). Un eveniment deosebit, o discutie in fapt cu un calugar (de origine europeana atentie) buddhist. Si intr-adevar au fost multe-multe intrebari si toate interesante, la fel ca si explicatiile. Din pacate nu am reusit sa raman pana la finalul evenimentului – insa m-am bucurat sa vad la eveniment oameni cu mintea deschisa. In final despre aceasta este vorba: sa pastram o minte deschisa, sa incercam sa vedem si dincolo de imediat, de ceea ce acceptam si sa vedem daca nu cumva exista si alte perspective (evident nimeni nu spune ca trebuie schimbata religia).

Joi seara – ora 19.30 – spectacolul Frumosu de la Marea Neagra – un maraton in fapt cu invitati multi cu ocazia aniversarii a 55 de ani de cariera a actorilor Draga Olteanu Matei si Jean Constantin. Spun maraton pentru ca specatacolul a inceput la ora 19.35-40 si s-a terminat pe la 2 dimineata 🙂 Iata mai multe detalii chiar din comunicatul oficial aici.

Vineri – o zi cu multe drumuri 🙂 dar si cu finalizarea lecturii Labirint obligatoriu de Lucia Verona si inceputul volumului 3 din “Vampire diaries” – Jurnalele Vampirilor – Furia, iar

Sambata – o zi de mers la mare. Da, la Marea Neagra, da fix cu o saptamana inainte de 1 mai.

O zi minunata – putin intunecata la plecare – dar in rest perfecta. Drum liber, plaja libera. Ce poti dori mai mult?

Ei… motivele drumului la mare au fost mai multe, cel mai important a fost infatisat de iubitu-mi sot aici. Mai multe poze cu Marea Neagra vazuta din Mamaia vedeti pe Travel – Moments in Time. Mi-a placut la nebunie sa ma plimb pe plaja aproape pustie, sa iau cateva scoici si o cochilie de melc mare si intreaga, sa fac poze si sa ascult pur si simplu marea – acum putin agitata.

Stiti care a fost cea mai frumoasa surpriza apropo de excursie? Ca promovand pe twitter postul de pe travel cineva din Asia spunea despre Marea Neagra (vazand doar aceste poze) ca e interesanta, misterioasa. Frumoasa perspectiva, nu?

Share
647 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge