Bloggerii sunt invitati sa se inscrie la SuperBlog 2013

superblog 2013Marturisesc ca am fost alaturi de SuperBlog inca de la lansare prin sustinerea acestui concurs cu site-ul meu, PRwave, in calitate de partener media. An de an, editie de editie, concursul a devenit din ce in ce mai bun si a atras numerosi bloggeri care au castigat premii interesante si o experienta valoroasa. Mai mult, in editia de primavara a acestui an, am avut deosebita onoare de a juriza proba partenerilor media. A fost o experienta placuta, am descoperit unele bloguri despre care nu stiam si am fost si mai aproape de participantii SuperBlog.

S-a creat o adevarata comunitate in jurul acestui concurs si nu pot spune decat ca ma bucur sa vad acest lucru. Dincolo de ideea competitiei, am zarit oameni care se ajuta, bloggeri care se sustin, lucru din pacate mai rar intalnit.

Cei de la SwissPlan.biz revin cu editia de toamna a SuperBlog 2013, o editie in care, dragi bloggeri si bloggerite, va recomand sa va inscrieti. O puteti face pe siteul oficial pana la finalul lunii. Sunt deja 60 de bloguri inscrise!

Ca sa va dati seama cat de mult cred in acest concurs si in beneficiile pe care le au toti cei implicati, sponsori si participanti deopotriva, tin sa mentionez ca in aceasta editie printre sponsori se numara si clientul meu drag StampileOnline.ro, magazin online cu produse de birotica si papetarie pentru afaceri, stampile, pixuri cu stampile si servicii de gravura.

Da, o proba va fi de la StampileOnline.ro si va va aduce in dar premii de la ei (inca nu va spun care sunt premiile;) ).

Competitia Superblog s-a lansat in 2008 si pana acum a avut 6 editii in total. In toate aceste editii s-au inregistrat peste 1000 de participanti si s-au scris peste 14.000 de articole. De altfel, detalii despre concurs si editia din acest an aflati din comunicatul oficial publicat aici.

SuperBlog le aduce participantilor experienta – poate cel mai mare si mai important castig din cadrul competitiei. Scrisul pornind de la anumite subiecte impuse, intr-o anumita perioada de timp, este o provocare, iar a vedea ce au nascocit alti participanti poate aduce noi idei pentru blogul propriu. Stilul se poate cizela de asemenea. Nu in ultimul rand, premiile puse in joc sunt tentante. Nu uitati ca sponsorii ofera premii in cadrul probelor, pe langa premiile constand in bani pentru primii zece castigatori desemnati de clasamentul final cu punctele de la toate probele.

Eu va invit sa participati si va doresc succes si inspiratie!

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge