Ce filme/seriale ati revazut? Lista mea pare sa fie lunga

Cautand astazi ceva la televizor am remarcat ca pe unul dintre posturile romanesti se redifuza un serial care mi-a bucurat copilaria, pe care l-am revazut insa de multe ori de atunci, iar acest lucru m-a facut sa ma gandesc la filmele si serialele pe care le-am revazut cu drag.

Serialul din care am zarit astazi un episod era Toate panzele sus, episodul cu furtuna, asadar nu chiar primul din serie.

Dar mi-am adus aminte de alte filme si seriale, romanesti sau straine, revazute de-a lungul timpului si mereu cu placere.

Mi-am amintit de Unora le place jazz-ul, Petrecerea, filmele cu Louis de Funes (mai ales seria cu jandarmul si mai ales Jandarmul si jandarmeritele), Sunetul muzicii, Brigada Diverse (cele 3 filme din serie, atat cat au fost lasati sa faca), Nea Marin miliardar, Cantand in ploaie, Star Trek (in special The Next Generation, serie vazuta alb-negru si apoi color), KITT (la fel, intai vazut alb-negru si apoi color) Maddie si David si lista ar putea continua mult si bine.

Iar daca ar fi sa adaug si pisele de teatru pe care le-am vazut in sala de spectacole ori la TV, atunci ar trebui sa insir multe alte nume.

Da, sunt cateva filme si seriale pe care am ajuns aproape sa le stiu de la inceput pana la sfarsit, dar pe care le revad cu drag.

Voi ati revazut ceva vreodata cu drag, mai ales la varste diferite? Aveti vreun film sau serial pe care l-ati revedea?

film

photo source

Share
74 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge