2 spoturi noi care imi plac: Praktiker si BMW M4

A trecut ceva vreme de cand nu am mai prezentat niste spoturi care sa imi placa sau despre care sa pot spune ca mi-au atras atentia in vreun fel anume. Ei bine, azi s-au adunat doua: unul, foarte nou, pentru Praktiker si unul pentru BMW M4.

Cel de la Praktiker a “lovit foarte aproape de casa” cum se spune. Nu stiu daca va reusi sa atraga vanzari, astfel ca acum nu vorbesc despre impactul sau din acest punct de vedere. Insa ideea transmisa este foarte frumoasa si, de ce sa nu o recunosc, perfect adevarata. Sloganul este “Praktiker – De la casa la acasa” si intr-adevar, acasa, cuierul e peste tot 😛 (sau, in cateva locuri cel putin), in baie ne jucam iar curtea da, este frumos cand e plina de oameni dragi. Bravo DDb asadar!

BMW M4BMW M4 – un model care spune multe cunoscatorilor. Si pe care, s-ar putea zice, cu greu mai poti gasi modalitati inedite in care sa il prezinti. Cum ar fi insa sa ai un circuit amenajat pe un portavion si sa faci drifturi la cativa centimetri de marginea lui? Da, BMW a reusit sa aiba un spot inedit!

Cum va plac cele doua spoturi? Ce alte reclame va plac in aceasta perioada?

Share
34 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge