Care este cel mai important element pentru un blog? 1

Sunt bloguri si bloguri – la noi si in lume. Unii nu si-au propus sa faca bani din ele – ci scriu de placere si doar atunci cand au ceva de spus. Aceasta poate insemna si o data pe luna. Altii, tin un jurnal personal online in care povestesc ce au facut in fiecare zi – uneori prea detaliat, fara sa mai tina deloc la intimitate si privat. In sfarsit sunt si bloguri care au un scop in spate – fie ca acela e sa aduca bani, fie ca vorbim despre promovarea unei persoane sau a unei firme ori a unui produs.

Si totusi care e elementul cel mai important pentru un blog?

As vrea ca la aceasta intrebare sa nu raspund doar eu – ci sa ma ajutati si voi drept pentru care am creat un sondaj pe care il regasiti in partera dreapta, prima coloana, sus, la loc vizibil. S-au adunat deja 22 de raspunsuri – dar ar merita sa fie mai multe. Va astept asadar sa votati si/sau sa recomandati mai departe sondajul.

La final – luni e ultima zi de participare – voi strange rezultaltele, va voi impartasi concluziile si de asemenea o sa fac si unele precizari suplimentare si o sa aflati si motivul pentru care a aparut sondajul pe blog.

Intre timp va astept voturile! Si va multumesc desigur!

Share
13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge