PayPal in Romania? afaceri si implicari intre timp ratate

Multi au auzit de PayPal. Si banuiesc ca la fel de multi stiu ca e posibil ca utilizand PayPal sa beneficieze de numeroase avantaje financiare.

Chiar si bloggerii au de castigat – iata una dintre initiative: PayPerPost unde se spune insa ca “If you don’t have a PayPal account, please get one or don’t sign up.” (//payperpost.com/page/blogger). Ar mai fi si //www.bloggingads.com/ sau //mashable.com/2006/11/08/blogburst-now-get-paid-to-blog/. Apropo de a fi platit pentru scrisul pe blog pareri mai puteti citi si aici.

In plus mai exista in afara si posibilitatea ca pentru un site dezvoltat pentru comunitate (indiferent de domeniu) sa fie sprijinit prin diverse donatii. Au astfel oportunitatea de a face rost de fonduri numeroase fundatii sau proiecte interesante, utile multora care se decid sa contribuie cu o suma poate mica, insa care poate face diferenta si care arata ca acel site/proiect este apreciat si util. Ca persoana ai sansa de a te implica si din acest punct de vedere in lucrurile in care crezi cu adevarat- facand donatii pentru ca proiectele dragi sa poata merge mai departe, ca oamenii care lucreaza pentru ca tu sa ai informatii/programe etc. interesante si folositoare (si nu numai) sa poata sa faca acest lucru si mai departe.

Platile sunt facute prin Internet – de oriunde exista acest sistem. Despre PayPal se pot spune multe – iar cateva detalii puteti gasi si pe Wikipedia.

Sistemul este sigur – asa cum o dovedesc anii de cand se aplica deja in afara – datele oferite in momentul platii nu sunt aflate de altii care sa le utilizeze apoi in scopuri mai putin corecte. Ca atare nu pot sa nu ma intreb: de ce nu exista PayPal si in Romania? Si odata aflat acest lucru, as vrea sa aflu si de cand va exista?, daca va exista…

Revenind insa constat ca iata sunt multe oportunitati “ratate” de cei ce nu au un cont PayPal. Sunt multe oportunitati de afaceri irosite. Sunt multe idei care nu pot fi sprijinite. Pacat.

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge