Epopeea Cotidianul continua nefericit

Am scris despre lansarea colectiei de enciclopedii a ziarului Cotidianul aici. Am spus atunci ca salut ideea colectiei dar ca nu este normal sa nu gasesti cartea atunci cand te duci sa o cumperi – intre 7-9. Cu primul numar am precizat insa ca va fi o reeditare in plan – ca atare cei ce nu au gasit prima carte din colectie mai au o sansa.

De atunci insa si pana acum lucrurile s-au schimbat. In rau. Unii vorbesc despre impactul asupra abonamentelor – vedeti aici comentariul. Eu vorbesc despre o constatare nu doar proprie – ci a multora: in unele dintre locurile in care se primea ziarul anterior lansarii acestei colectii, acum Cotidianul nu mai este trimis. Cu alte cuvinte nu mai este primit nici luni, nici marti, nici miercuri. Deloc. Sau cel putin in zilele cu cart.

Sa  nu credeti ca se intampla intr-un singur punct de vanzare. Nu. Se intampla GARANTAT in 3 cartiere: piata Alba Iulia, Unirii si de asemenea Rahova.

Astazi in niciunul dintre aceste locuri NU a fost adus – la foarte multi operatori – Cotidianul. Inutil sa mai spun ca au fost 2 persoane care au cautat – intre 6.30 – 7.30 si 8.30-10.30 in aceste zone. Nici nu venisera ziarele atat de devreme, dar cand au venit pe la 7 oricum Cotidianul nu era adus – desi era cerut de vanzatori si cu o saptamana in urma era si primit.

Pacat.

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge