Cand esti sigur?

Circula acum putina vreme vorba despre Mircea Badea care si-ar fi lansat blog. Din pacate nu el a lansat acel blog ci altcineva (infirmarea lansarii a fost chiar si aseara realizata de Mircea Badea).  Ciudat cum cineva lanseaza un blog asumandu-si o identitate – nu? E clar insa ca numarul de vizitatori ar fi (ipotetic) ridicat tocmai datorita notorietatii persoanei in cauza. (sa fie asta explicatia lansarii unui blog specificand ca apartine altcuiva – unei vedete? ajungand astfel la argumentul autoritatii)

Si-atunci ajungi sa intelegi de ce vrajitoarele isi precizeaza mereu faptul ca ele sunt unica fiica a … (ca tot au ajuns si vrajitoarele online – adica au blog – un exemplu  fiind vrajitoarea Rodica Gheorghe).

Cu siguranta insa ca se poate verifica daca spusele reflecta realitatea.

Cert este insa ca se pot aduce prejudicii unei persoane atunci cand faci ceva in numele ei. Mai ales atunci cand pretinzi ca esti acea persoana, ca lucrurile pe care le scrii apartin acelui om. Glume se pot face – mai ales ca se spune ca incercarea moarte n-are. Doar ca e pacat ca o persoana sa aiba complicatii fara sa si le fi creat singura. In acest caz ajungem in zona de morala si etica online.

Si daca tot ma intrebam acum putina vreme daca mai crede oare cineva, iata ca tot din zona blogosferei aflam despre bigorilla romania.

Fara sa stiu inca din sursa sigura daca e adevarat sau nu  (desi vad ca recomandarea blogului a fost realizata deja in alte cateva locuri) inchei la final cu link la blogul Alessandrei Stoicescu care ne prezinta inclusiv confesiunea unei crime.

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge