Internet de 3 ori

Mihaela Berneaga si Monica Jitariuc asteapta de la mine niste raspunsuri. Si cum nu e frumos sa ii lasi pe altii sa astepte, iata si raspunsurile:

  • Cat timp acorzi Internetului?  – foarte mult – acesta e adevarul. Nu e vorba despre dependenta, este vorba despre faptul ca am 2 siteuri (PRwave si PRwave Directory), am blogul, predau cursul online de AcademiadeAfaceri.ro si evident fac si multe altele online.
  • Cel mai interesant blog pe care-l citesc – e dificil sa ofer un raspuns pe de o parte pentru ca sunt multe cele de la noi sau din afara interesante si pe de alta parte pentru ca din pacate unele inceteaza sa mai fie actualizate, sau isi modifica tematica. Cu riscul de a fi partinitoare o sa spun asa: o lista a blogurilor pe care le citesc o puteti observa in Blogroll-ul acestui site si daca e musai sa fac o recomandare o sa dau linkul PRwave Blog.
  • Trimis leapsa catre alti 5 bloggeri – o sa las mai degraba o invitatie de a raspunde intrebarilor de mai sus tuturor celor interesati – inclusiv Apasaenter, Andrei Craitoiu si Priviri inverse.
Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge