Castigi o carte “Tot ce ar trebui sa stii despre PR” si mai ai inca o saptamana sanse la un Ceas Prada

Iti doresti cartea Tot ce ar trebui sa stii despre PR? Participa atunci la noul concurs PRwave si Cartepremium.ro si ai posibilitatea sa castigi un exemplar al acestei lucrari.

Poti trimite motivul pentru care iti doresti cartea, precizand cum crezi ca te-ar putea ajuta ea, pana pe 24 mai in cadrul topicului de concurs si doar acolo, pe site!

Surprizele frumoase nu se opresc aici! Mai ai ocazia de a castiga un ceas vesel si la fel de neconventional ca si ideile pe care le asteptam de la voi, semnat de celebra si inedita designerita Agatha Ruiz de la Prada in cadrul concursului organizat impreuna cu Kdo.ro. Spune-i lui Kdo.ro cum sa iasa in fata si el te premiaza! Concursul a fost prelungit pana pe 18 mai inclusiv in urma unor raspunsuri venite dupa incheierea perioadei de concurs si a unei intentii de a participa – ceea ce demonstreaza interesul pentru subiect si premiu. Si cum perioada de desfasurare a concursului s-a suprapus cu cea a sarbatorilor si vacantei de Paste si 1 Mai, iata am decis impreuna cu Kdo.ro prelungirea perioadei de concurs!

Mult succes tuturor – indiferent ce concurs veti alege!

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge