Oferim la schimb/Vindem tot, pana si viata

Internetul a adus cu sine posibilitatea de a face cam tot ce iti trece prin cap. O sumedenie de idei au prins contur – si unele, oricat de ciudate puteau parea la inceput, s-au incheiat cu succese pentru initiatori.

Daca e sa dam crezare tuturor informatiilor pe care le gasim online, aflam ca un tip a pornit de la un “red paper clip” un lant de schimburi si a ajuns sa aiba o casa. Cum? A tot schimbat cate un lucru pe altul. Aflati povestea lui – daca va intereseaza – de aici.

O alta persoana isi pune la vanzare viata. Este vorba despre un el, care avea o viata fericita, iar acum organizeaza o licitatie.. altfel. La fel, detalii se pot afla online, de aceasta data de aici.

Este fireasca – in acest context – o intrebare: oare unde se va ajunge?

Imi aduc in acest sens aminte de un site sau blog pe care ma uitam acum vreo 2 ani. Era acolo spusa povestea unui iepuras tare dragalas, detinut de o persoana, care, daca nu primea o suma (consistenta) de dolari pana la o anumita data l-ar fi omorat pe iepure si l-ar fi mancat. Evident banii au curs in contul acelei persoane (textul era in engleza, banii se puteau vira in diverse moduri). Nu mai am acel link, dar mi-a ramas ideea in memorie.

Ce urmeaza?

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge