Concurs: Avira Romania ofera 3 licente pentru protectia datelor tale!

Recent, compania de securitate Avira a anuntat lansarea liniei de produse pentru 2015. Spre deosebire de versiunile anterioare, produsele actuale sunt echipate cu un motor anti-virus superior si sunt capabile de cel mai inalt grad de detectie de virusi de pe piata. In plus, au functii de securitate sporita pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare Android si iOS.

Avira Suite 2015

Astfel, noile produse de securitate asigura protectie utilizatorilor in intregul lor univers digital: pe computer si pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet.

Gandindu-ne putin la noi insine, este foarte clar ca zilnic folosim echipamente multiple. La birou avem un desktop sau un latop permanent conectat la internet si email, intre timp telefonul zbarnaie de la notificarile diverselor retele sociale, iar seara acasa nu ne putem abtine sa verificam de pe tablet ultimele filme aparute sau sa citim diverse articole si carti. Cum stim sigur ca toate datele noastre sunt protejate? Instaland cate un software de protectie pe fiecare dispozitiv.

Dar intrebarea este: mai bine sa am un singur tip de antivirus peste tot sau sa folosesc cate o solutie diferita la fiecare dispozitiv? Voi cum preferati?

Comentariile le puteti lasa mai jos, iar pentru a participa la consursul Avira Romania si pentru a intra in tragerea la sorti pentru una dintre cele trei licente Avira din gama 2015 completati, va rog, sondajul de aici. Concursul se desfasoara in perioada 27 ianuarie – 3 februarie 2015, iar conditia este completarea sondajului. Va invit sa imi lasati insa un comentariu si aici, mentionand participarea si raspunzand la intrebarea de mai sus cu privire la tipul de antivirus.

Completarea chestionarului va ia doar 2 minute :). Pe 4 februarie va anuntam care sunt cei trei castigatori!

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge