Concurs scurt cu bilete pentru Blestemul iubirii

Imi face o deosebita placere sa va invit sa participati la un nou concurs, de aceasta data cu 2 premii a cate o invitatie dubla la piesa BLESTEMUL IUBIRII, de  Iacob Gordin de joi 29 noiembrie, ora 19:00.

Ca sa participati trebuie doar sa mentionati numele unui actor din distributia piesei – prezentata in prezentarea oficiala a piesei inclusa mai jos. Rugamintea este sa nu copiati primul actor, ci sa oferiti raspunsuri diferite.

Sub pretextul acestui text, vă propunem şi o scufundare în Marea… Dragostei. Noi, câţiva artişti, ne scufundăm în această „mare“ formidabilă. Încercăm să ajungem chiar până la fund. Ce ne-aşteaptă acolo? Poate că ne va mângâia pe frunte un Înger, ori poate că în bezna adâncimilor ne-aşteaptă Diavolul. Oricum, trebuie să avem curajul de a-l privi în ochi. Kincses Elemér

În distribuţie: Monia Pricopi, Cornel Ciupercescu, Iolanda Covaci, Marius Călugăriţa, Luana Stoica, Cristina Cîrcei, Alexandra Fasolă, Nicolae Călugăriţa, Mirela Nicolau, Veaceslav Grosu, Mihai Prejban, Mircea Dragoman.

Va astept asadar la concurs. Concursul se desfasoara pana maine, joi, ora 11.30, in jurul orei 12 afisandu-se castigatorii care primesc si un e-mail de confirmare cu care trebuie sa se prezinte la casa de bilete a teatrului.

Mult succes!


Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge