Recomandare: TROYA – un spectacol extraordinar, 4-5 decembrie, Sala Palatului

Am inceput saptamana cu o recomandare, iata ca voi continua in acelasi mod.

De aceasta data recomandarea are in vedere un spectacol: Troya, o poveste pusa in scena de trupa lui Mustafa Erdogan (cei ce au incantat patru ani de zile cu spectacolul Fire of Anatolia).

La Sala Palatului, pe 4 si 5 decembrie 2008, ora 20:00, Omnis organizeaza un spectacol deosebit: TROYA. Acest show continua succesul fulminant al trupei de dansatori Fire of Anatolia, trupa care a incantat publicul bucurestean 4 ani consecutiv. Premiera spectacolului TROYA a avut loc la Istanbul, in aprilie, si acum, pentru prima oara va fi prezentat si peste granitele Turciei, la noi in Bucuresti.

Povestea acestui show isi are sorgintea in povestea spusa de Homer, fiind veche cum sunt si povestile din Biblie. Legenda este brodata intr-o coregrafie inedita, semnata Mustafa Erdogan: imprevizibilul, dinamismul si rafinamentul se intrepatrund intr-o maniera aparte.

Mitul anatolian este reinviat: timpul este in TROYA, locatia este in TROYA, dragostea si infinitul sunt tot in TROYA. Scena memorabila de dragoste dintre Elena si Paris se joaca pe muzica lui Gheorghe Zamfir;  naiul maestrului mai acompaniaza si alte secvente ale spectacolului.

O istorie indelung studiata, o lucrare febrila, un spectacol unic, ca propriu-i mit: TROYA.

Biletele se pot cumpara din reteaua de magazine Diverta si Germanos, Carrefour Voyage pe www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro,  www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, sau pe omnismedia@gmail.com

Pretul acestora este de: 75 lei, 100 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei.

Cunoscatorii  nu pot rata un asemenea spectacol cultural!

Un promo scurt al spectacolului este acesta:

Iar un moment mai amplu ar fi:

Share
11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge