Cenusa de trandafir – o revista altfel

scriu-pe-CDT-125x125Marti nu a fost o zi cu trei ceasuri rele ci una in care un proiect de multa vreme gandit a pornit la drum. Cenusa de trandafir, o revista pentru doamne si domnisoare (ce suntem sigure ca va fi citita si de domni macar partial) s-a lansat.

Ideea i-a apartinut Alinei Popescu (cea care, printre altele, scrie si pe PRwave Blog) si a pornit de la o constatare fireasca pentru multe persoane: daca esti satul de sfaturi tip cum sa il tii langa tine, daca nu mai vrei sa vezi exact aceleasi vedete peste tot atunci nu ai alternative. Asa ca… incercam sa cream una. Dar mai multe despre revista va invit sa aflati din editorialul revistei: Ce-si doresc femeile?.

In cadrul revistei exista deja cateva articole publicate – o sa va amintesc doar cateva. Incep cu un articol pe care il semnez – la care tin insa enorm: E rau sa nu fi trecut prin comunism – sau despre moda si incaltaminte.

Va mai recomand apoi Etimologie savuroasa – de Alina Fekete – si un interviu cu Cristiana Ionescu,  specialist PR si fund raiser SOS Satele Copiilor Romania – in doua parti: I si II.

Nu vreau sa va ofer link la toate articolele de pe site pentru ca vreau sa va las placerea de a descoperi stiluri, persoane, idei. Zilnic, de luni pana sambata inclusiv, se vor posta pe site articole si stiri. Va asteptam asadar pe cenusadetrandafir.ro.

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge