Kanal D – up and running

Ei bine doamnelor si domnilor iata ca de astazi avem un nou post. Indelung promovat – mai ales prin publicitate (radio, panouri stradale etc.) iata ca de astazi si-a inceput emisia Kanal D.

Are si site oficial (nu ar fi putut lipsi in zilele noastre). Are vedete multe – din teatru, muzica, de pe la alte posturi. Are o grila de programe cu emisiuni si filme diverse. Garcea revine. Si nu numai el. Seriale romanesti originale, emisiuni de divertisment si fotbal. Iar de pe site aflam ca “Este o televiziune care aduce, in primul rind, foarte multe emisiuni de divertisment – sub toate formele sale – seriale de comedie, show-uri muzicale, filme, talk-show-uri, documentare pentru copii in cadrul unor magazine de weekend, reality-show-uri.

Kanal D este o televiziune in care vor excela productiile romanesti, atat cele originale cat si cele realizate dupa formate internationale de succes.

Kanal D este o televiziune romaneasca, creata special pentru romani.

Ca strategie, isi propune sa ofere publicului divertisment de bun gust si vedete pe care sa le primiti cu placere in casele voastre. De aceea am optat pentru prezentatori, moderatori si actori – cunoscuti publicului dar si pentru fete noi, dandu-va ocazia sa va spuneti parerea si sa participati la crearea unor vedete.

Credem ca publicul din Romania are nevoie de un post de televiziune nou – o alternativa la ce exista acum, cand deja stim cu totii la ce ora ce putem vedea pe fiecare post.”

In plus toti telespectatorii pot sa spuna ce parere au intr-un email trimis pe adresa redactiei lor sau intr-o scrisoare trimisa la sediu (detalii aici).

Care credeti ca sunt sansele acestui post? Ne putem avanta in presupuneri? Ce va place la noul post? Ce ar putea fi imbunatatit?

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge