“Iisus n-a avut rating”

La vremea sa, Iisus n-a avut rating – oamenii l-au ales spre a fi eliberat pe Barabas. In acest mod a pus problema Florian Pittis (in emisiunea de aseara de pe TVR 1 – Travelling circular).

Ca atare ratingul este cu adevarat ceea ce ne dorim – si ceea ce ar trebui sa ne intereseze – atunci cand vorbim despre calitate?

Poate ca ar fi trebuit sa adaug acest paragraf intr-un later edit la materialul anterior. Cred insa ca se sintetizeaza foarte bine ideea de calitate vs calitate.

Si inca o completare, si tot de la Florian Pittis (din emisiunea lui Cristian Brancu de pe Antena 2 la care am ajuns dupa emisiunea de pe TVR). Intr-o selectie de imagini dintr-o emisiune a lui Marius Tuca, emisiune ce i-a avut ca invitati pe Ralu Filip si Florian Pittis printre altii, vorbindu-se tot despre calitate de aceasta data in zone multiple, inclusiv muzica si teatru, daca Ralu Filip vorbea despre selectia anumitor ore pentru anumite programe si de necesarul dialog pe care ar trebui sa il avem cu ai nostri copii (nu de interzicerea pur si simpla pe care o practica multi, fara a discuta, fara a vedea ce inteleg micutii), Florian Pittis a spus: Teatrul are nevoie de un sut in fund, iar muzica de un pumn in gura.

(PS: selectie de imagini din emisiunea Travelling circular, realizata de Iuliana Ciugulea, si o marturisire facuta de Motu Pittis gasiti pe site-ul TVR la aceasta adresa.)

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge