Vesti excelente: noi articole in exclusivitate pe PRwave

A fost cam „liniste” pe blog in ultima vreme. Aceasta intrucat eforturile mele s-au concentrat pe alte zone si pe alte lucruri, multe mai putin vizibile. Cel putin pana acum 😉 Dar azi am niste vesti excelente pe care vreau sa le impartasesc cu voi.

PRwave aniverseaza in 2016 11 ani de existenta (mai avem putin pana la aniversare). Pe langa partea de stiri – publicam si cate 50 pe zi – avem si articole sau case studies scrise in exclusivitate pentru noi.

PRwave

Exact acest segment va beneficia de noi si interesante materiale in perioada urmatoare si, pentru ca planul e facut pentru cateva luni de acum incolo, am zis ca merita sa va spun, in avanpremiera, cateva dintre temele si persoanele care le vor scrie.

Am inceput deja sa publicam articole scrise de Oana Mujea despre scriitori, scris, succes, bani, creativitate, comercial etc. Puteti citi primul articol si al doilea articol – urmatorul saptamana viitoare. Oana este un autor de renume deja – cu carti publicate si in alte tari – iar experienta ei este valoroasa si ma bucur ca a dorit sa o impartaseasca pe PRwave. Toti cei care vor sa devina autori publicati au ce invata – si cei care sunt curiosi cum e lumea scriitorilor:).

Cristiana Ionescu, fundraiser cunoscut si premiat, va avea si ea o serie dedicata acestui important segment. Cristiana este cea care promoveaza friendraising-ul si care a strans, in anii in care lucreaza, sume importante pentru asociatiile sau evenimentele in care s-a implicat. De asemenea, proiectul ei din Corbeanca, Edulier, are un succes enorm si ajuta foarte multi copii.

Claudia Patrascu va povesti despre SuperBlog, competitia pe care o organizeaza de cativa ani deja si care are un succes foarte mare deopotriva in randul bloggerilor si in cel al companiilor.

Camelia Cavadia, om de PR si autor de carte va scrie si ea articole cu teme variate legate de relatiile publice. Nu va dezvalui acum subiectele, va spun insa ca sunt tentante si inedite abordarile.

Si pentru aprilie avem pregatite o serie deosebita cu niste articole speciale, inclusiv ca forma si din punct de vedere al continutului – de la Ioana Mucenic. Va spun doar ca vor fi legate de content marketing, iar mai multe detalii despre serie si subiecte vor fi oferite mai aproape de lansarea propriu-zisa a articolelor pe site :).

Alina Galeriu, specialist in relatii publice si Managing Partner la Galeriu & Partners PR va scrie despre PR si va oferi multe exemple interesante (v-as dezvalui temele, dar mai bine va las sa fiti surprinsi in mod placut de ele la momentul oportun;) ).

Acestea sunt doar o parte dintre materialele si articolele care sunt sau vor aparea pe site. Vor mai fi si case studies cu nume importante in centru – dar detalii despre ele la momentul potrivit.

Pe langa toate acestea, veti mai gasi si stiri sau infographice interesante pe care le descoperim noi si pe care le prezentam pe site.

Eu ma bucur ca am primit multe raspunsuri pozitive la propunerile de scris materiale pentru site – si inca mai asteptam niste raspunsuri. Le multumesc tuturor celor care au spus deja da propuneriii – si abia astept sa le publicam materialele. Sper sa le gasiti pe toate interesante si sa le cititi cu drag 🙂

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge