Planuri, bilanturi si o leapsa

Pai da, asa am eu noroc :)) Dupa ce scriu ca vad numai planuri si bilanturi in perioada aceasta in fata ochilor, iata ca Laura ma invita intr-o leapsa sa va prezint bilantul meu.

Bilantul Laurei este impresionant – si la fel sunt si planurile sale. Citindu-l mi-am adus aminte de insemnarea lui Bobby Voicu – Lauda-te.

Eu recunosc ca am evitat mereu atat bilanturile cat si planurile facute publice. Motive-s multe – si nu intru aici in detalierea lor.

Desigur ca realizari exista. Poate mai putine decat cele dorite – poate mai multe. Intotdeauna insa poti spune la final de an ca ai cunoscut mai multe persoane dintre care probabil macar cateva ti-au placut. Se prea poate sa fi avut parte si de dezamagiri – si in afaceri si in plan personal; se prea poate sa fi fost si altfel de probleme – insa fiecare cu ale sale (si ale sale sunt intotdeauna cele mai importante!).

Ma bucur de fiecare data cand am ocazia de a intalni o persoana remarcabila. De asemenea trec cu fruntea sus peste incercarile aduse in drum – de orice fel ar fi ele. Ma bucur alaturi de clientii mei de fiecare succes si mai ales de rezultatele bune pe care le constatam la analizele de final de an. Ma bucur de fiecare clipa libera pe care o am si o pot dedica familiei, prietenilor, cartilor, teatrului, calatoriilor si asa mai departe. Sunt mandra de fiecare proiect pe care il dezvolt sau in care ma implic si pe care il vad crescand zilnic.

Recunosc si ca de anul trecut mi-a ramas un gust amar – legat de PR (si dat de multe experiente) insa sa speram ca anul acesta Da-ul va fi da si va fi urmat de actiune, iar cei inchisi la minte nu vor intra in legatura doar cu mine.

2009 a fost un an interesant din multe puncte de vedere – acum ramane de vazut cum va fi 2010. Desigur ca avem planuri pentru PRwave.ro (pentru unele vom avea nevoie de sprijinul unor companii – sper sa gasim deschiderea necesara), pentru agentia PRwave INTERNATIONAL si pentru celelalte proiecte. Va vom lasa insa placerea de a le descoperi pe parcurs pe toate.

Si da, raman la parerea ca intotdeauna cele mai interesante sunt surprizele frumoase de care ai parte intr-un an (mai frumoase decat orice plan dus la indeplinire).

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge