Thomas Kinkade – painter of light – pana si eu as lua cateva tablouri

Da, recunosc, imi plac tablourile. Imi plac insa cele vii, pline de culoare, placute. Nu ma dau in vant dupa tablouri inchise – ci imi plac cele pline de viata, care invioreaza un colt de casa.

Thomas Kinkade paintingSi da, recunosc, primesc pe e-mail de la prieteni diverse materiale frumoase – si uneori le trimit si mai departe. Asa a fost si cazul cu un ppt despre Thomas Kinkade, pictorul nascut in in ianuarie 1958  in Sacramento, California si care astazi se prezita ca fiind the “Painter of Light” si “America’s most-collected living artist”.

Dupa ce am primit prezentarea am inceput sa caut mai multe informatii despre el – si intr-adevar este oun artist cunoscut, exista si o companie – afacere si tot asa. Dar cum pe toate le puteti afla direct de pe wikipedia, de pe  siteul oficial si din multe alte locuri astazi eu va recomand doar a sa galerie cu tablouri aici – evident se pot si comanda. Merita sa va plimbati pe acest din urma link cu atentie pentru a vedea ce a creat.

Am gasit pe YouTube si cateva prezentari cu tablourile sale – asa ca va invit mai jos (fiind mai usor de urmarit) sa vedeti 3 astfel de prezentari.

Eu una atat va spun: ca mi-au placut cateva dintre tablourile sale – pe care tablouri, daca as avea bani, le-as si comanda.

Voua va place? V-ati lua?

Daca doriti sa il si auziti pe Thomas Kinkade ii puteti urmari prezentarea de la evenimentul Prescott publicata in 3 parti pe YouTube: 1, 2 si 3.

Share
47 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge