Furios si iute in viteza a 5-a si Top Gear

Cei de la Top Gear reusesc sa vina cu idei de evenimente interesante. Asa a fost si cazul recent (da, n-am apucat sa scriu pe blog imediat dupa eveniment, am scris inainte pe Twitter 😉 ).

O noapte furioasa – asa s-ar putea spune ca a fost gandit evenimentul – si asa a fost. Masini interesante expuse in cadrul Plazza Mall si in fata lui si vizionarea celui mai recent film din seria “fast and Furious” si anume “Furios si iute in viteza a 5-a”. Un eveniment interesant, placut, de laudat – las mai jos si cateva imagini 🙂 Si da, zarit pe-acolo si multe persoane cunoscute, printre care si pe Cabral cu fetita.

f

 

A urmat evident filmul. Ne-am asezat comod in sala de cinema si ne-am pregatit pentru aventura, masini, adrenalina. Si-am avut parte de toate!

Acum trebuie spus asa: Furios si iute in viteza a 5-a poate fi vazut si daca n-ati vizionat celelalte parti ale seriei. Actiunea e legata de ce s-a intamplat in trecut, dar pentru cineva care vede pentru prima oara un film din serie nu va fi o experienta neplacuta, nu vor fi lucruri pe care sa nu le inteleaga.

Despre film pot spune ca da, daca va place actiunea, cautati si niscaiva faze cu umor, aveti chef de masini si rasturnari de situatie atunci merita sa il vedeti. O sa va aduca un pic aminte de Ocean’s “catva” – intrucat asa cum o sa vedeti e ceva cu un seif :). Altfel avem 100% fast and furious. Noi locuri unde se petrece actiunea, noi elemente in viata personajelor si un final… surprinzator!

Ati vazut deja filmul? Cum vi s-a parut?

Aveti de gand sa mergeti sa il vedeti?

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge