Google a lansat ‘Me on the Web’ – instrument de monitorizare

Dupa cum ii spune si numele, ‘Me on the Web’ este un instrument care le permite celor interesati sa isi monitorizeze identitatea online.

Parte a Google Dashboard, ‘Me on the Web’ permite crearea de alerte cu mentionarea numelui sau a adresei de e-mail in diverse stiri si articole.

Tocmai pentru ca e usor sa scrii si sa pubici online informatii despre cineva – ori sa faci trimitere in materiale catre anumite persoane sau firme – Google a venit cu acest serviciu care permite o mai buna monitorizare a prezentei online. Dupa cum se stie, in managementul reputatiei online conteaza foarte mult sa stii cine ce spune despre tine.

Instrumentul ofera de asemenea si trimiteri catre articole de unde se pot afla informatii despre cum poate fi controlata mai bine informatia care apare pe internet.

Pentru cei care utilizau deja Google Alerts – totul e mai simplu acum. Pentru cei care nu au incercat o asemenea modalitate de a monitoriza ce apare despre ei online, ‘Me on the Web’ reprezinta un inceput care este usor de realizat. Gasiti stirea oficiala aici.

O sa testez si eu acest instrument sa vedem cum este (alertele de la Google le foloseam deja pentru PRwave si pentru mine).

photo source

Veti folosi serviciul? Va tenteaza macar sa il testati?

//loredana.prwave.ro/2011/06/16/google-a-lansat-me-on-the-web-instrument-de-monitorizare/
Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge