Castigati 10 LifeTree de la Botanique si PRwave

concurs-botanique-130x200A venit toamna si se apropie si iarna, luna decembrie fiind cea in care se ofera cadouri. Toti sunt in cautare de cadouri interesante, inedite si care sa atraga. PRwave va aduce un nou concurs cu 10 premii constand in cate un LifeTree oferit de Botanique.

Concursul se desfasoara in perioada 5-19 noiembrie 2009. Pentru a putea castiga unul dintre premiile puse in joc tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la trei intrebari pe care le aflati din topicul de concurs.

LifeTree este un accesoriu 100% ecologic, ce poate fi atasat la orice cadou, buchet de flori sau felicitare obisnuita pentru a le face deosebite.

LifeTree este special pentru ca este viu, pentru ca prin semintele sale pastreaza in forma latenta viata unei plante. Asadar, toti cei care vor primi un LifeTree sunt invitati sa aduca pe lume o noua planta.

Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic – nu si noi topicuri create pe forum.

Ca sa puteti raspunde la intrebare trebuie sa fiti logat pe site. Daca nu aveti deja un cont, va puteti crea unul aici. Va trebui apoi sa il activati din linkul ce va parvine pe email. Daca aveti conturi pe Yahoo sau Gmail va recomandam sa treceti in Address Book emailul PRwave pentru a nu va fi livrate emailurile in Bulk/Spam. Daca nu primiti imediat emailul de activare va rugam sa verificati aceste foldere – unde e posibil sa fi ajuns mesajul.

Mult succes!

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge