Suplimentele cu acizi grasi Omega 3 ajuta la buna functionare a inimii si a articulatiilor

Nu stiu cati dintre noi nu avem in familie sau cunoscuti care sufera – mai ales dupa o numita varsta – de probleme cu inima sau chiar cu articulatii.

Eu, trebuie sa va marturisesc, am unele dintre cele mai dragi persoane din viata mea suferinde de afectiuni ale inimii si articulatiilor. Si nu in forma usoara. Chiar deloc. Dar nu vreau sa va intristez – chiar daca pe mine ma doare constant sa imi stiu persoanele dragi bolnave.

E drept ca nici macar eu nu fac sport din clasa a VI-a – tot din motive medicale, tot cu probleme la genunchi (si da, din acest motiv nu merg pe bicicleta, nu ma cocot pe munte si nu fac o sumedenie de alte lucruri care altora li se par elementare).

Date fiind toate acestea, vreau sa va impartasesc un lucru pe care l-am aflat de la Lysi, un brand islandez apreciat in Romania, despre acizii grasi Omega 3.

Unele dintre cele mai importante efecte benefice ale consumului de suplimente nutritive cu acizi grasi Omega 3 sunt:
– prevenirea bolilor de inima si a aritmiilor,
– imbunatatirea circulatiei cardiovasculare,
– normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului,
– mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si de durere a incheieturilor,

Pentru mine, aceste elemente sunt vitale. Si asta pentru ca stiu ce inseamna (din proprie experienta sau din viata celor foarte dragi mie) sa ai probleme – si cu colesterolul ridicat, si cu probleme de inima si cu probleme de articulatii.

Un lucru important de stiut este ca diverse cercetari au aratat ca acizii grasi Omega 3 se regasesc in aproximativ 60% din lipidele din creier, in retina, precum si in membranele tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile. Este clar asadar ca acesti acizi sunt esentiali. Numai ca ei nu pot fi produsi de organismul uman si ca atare trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de buna calitate.

Firma islandeza Lysi ofera astfel de produse cu Omega 3.
Chiar, ca mica paranteza, Lysi inseamna lumina in limba islandeza. Frumos, nu?

Compania acopera cu exporturile sale peste 66 de tari. Acest statut si-l datoreaza, in primul rand, cercetarii si dezvoltarii de produse, desfasurate neincetat de la infiintarea sa, in 1938, dar si calitatii si inaltei tehnicitati a echipamentelor de productie. Acestea asigura reducerea la minim a oxidarii uleiului in timpul purificarii, dar si separarea apei si a impuritatilor. Produsele Lysi sunt asfel lipsite de acel gust atat de neplacut al uleiului de peste familiar atat de multor oameni inca din copilarie.

Importator unic in Romania si reprezentant Lysi in Romania este firma Saga Sanatate

Dar despre cercetari, Omega 3, produse – si alte motive pentru a consuma suplimente nutritive de calitate cu Omega 3 in posturi urmatoare.

Astazi a fost o mica introducere in lumea si produsele Lysi, in cadrul campaniei acestei companii de prezentare a produselor si a beneficiilor Omega 3.

Voi aveti in familie persoane cu probleme cardiace sau ale articulatiilor?

Ati luat/va ganditi sa luati suplimente nutritive cu Omega 3 de la Lysi?

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge