Castiga o invitatie la STAR WARS: EPISODUL I : AMENINTAREA FANTOMEI 3D

V-am zis ca TVR 2 isi duce prietenii la cele mai bune filme?

Ei bine, iata ca pe 7 februarie de la ora 19.00 are loc evenimentul de lansare  „STAR WARS: EPISODUL I : AMENINTAREA FANTOMEI 3D” organizat de TVR 2, Odeon, distribuitorul filmului in Romania,  Club Star Wars Romania si de Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

M-am gandit sa va fac si voua program pentru marti seara si, gratie TVR 2 (multumiri multe 😉 ), am o invitatie de 2 persoane la acest eveniment de dat.

Va invit asadar la concurs. Castigati o invitatie pentru doua persoane la evenimentul de lansare  „STAR WARS: EPISODUL I : AMENINTAREA FANTOMEI 3D” (va fi ceva deosebit – se vor ocupa toti ca asa sa fie – eu va zic doar de covor rosu, poze si… daca e implicat si Club Star Wars Romania e clar ca va fi inedit 😉 – poate vedem personajele pe-acolo :P).

Concursul incepe acum si tine pana marti, 7 februarie 2012, ora 10.00. Ca sa puteti participa trebuie doar sa lasati un comentariu la acest post in care sa imi raspundeti la una dintre cele trei intrebari de mai jos (ca sa fie variatie in raspunsuri 🙂 ):

  • de ce va place Star Wars;
  • ce personaj din serie va place si de ce;
  • care este faza voastra preferata?

Repet, trebuie sa raspundeti la una dintre cele trei intrebari, nu e musai la toate.

Castigatorul va fi extras via random.org dintre toare raspunsurile participante si va fi anuntat marti la cel tarziu ora 11.00, el/ea fiind rugat/a sa trimita apoi email cu numele complet pana la cel tarziu ora 11.45. Dar voi reveni cu detalii.

Hai la concurs 🙂 Va astept si sa ne vedem impreuna la film 😉

Share
210 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge