Noul Chevrolet Aveo si reclama sa [neinspirata] din 2012

Am vazut acum ceva vreme reclama, dar a trebuit sa treaca destul de multa vreme si destul de multe revederi ca sa retin totusi marca si produsul pentru a o putea cauta online si a v-o arata. Este o reclama care mie mi se pare complet neinspirata (ca sa raman diplomata si sa nu spun oribila sau sa folosesc alte epitete meritate!) si care ne aduce in atentie un model de masina: noul Chevrolet Aveo.

Nu stiu daca e vreun conducator auto care sa iubeasca insectele mai ales pe masina. Cred ca oricarei persoane care conduce ii displac diversele insecte care se lovesc de parbrizul masinii si care lasa urme pe el, urme pe care le stergi cu lichidul special sau evident spaland masina.

Eu una detest aceasta parte – cea cu insectele lovite de geam – si ideea unei reclame fix cu insecte mi se pare complet neinspirata, ba chiar ma revolta, indiferent la ce model si marca de masina ar fi.

Da, in reclama de mai jos o sa vedeti cum insectele ADORA noul model de masina – un motiv minunat pentru a NU achizitiona aceasta masina – cum stau ele pe toate grilele si culmea cum sunt nemuritoare (sau asa par).

Numai ideea de insecte care se aduna SPECIAL pe aceasta masina si in ce locuri pentru a “fi plimbate” si m-ar face, daca acum mi-as cauta o masina noua, sa ma duc cat mai departe de acest model!

Dar sa nu mai prelungesc discutia si sa va arat reclama:

Share
76 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge