The Watch – film cu Ben Stiller si alti actori

Of, da, cu mutatul si cu multe altele n-am apucat sa scriu aici. Dar gata, toate-s in urma (oarecum), asa ca revin in forta. Sau vin in forta – ca si toamna cea frumoasa cu bogatia ei de culori.

Acum putin timp am mers la invitatia celor de la TVR 2 si Odeon sa vedem The Watch – Extra paza-n cartier.

the watch

Am stat si m-am gandit ce ar trebui sa va spun despre film ca sa va dati seama daca ati dori sa il vedeti.  Mi-am dat seama ca trebuie sa precizez clar ca e un film care ori iti place, ori nu. Nu prea ai cale de mijloc.

E o comedie – asa este pozitionat si sunt intr-adevar momente amuzante. In sala s-a ras. E si un film parodie – al meu sot tot avea momente in care imi spunea ce scena din cel film au parodiat. Sau cel putin sunt scene care seamana cu unele din alte filme. Bine, acum nu va imaginati ca tot filmul e o parodie. Nu. Asta chiar nu. E un film care are si scene care ar putea deranja persoanele pudice. Are si actiune. E si film SF – yup, apar extraterestii – recunosc, neasteptata aparitia lor. Are actori cunoscuti – totusi Vince Vaughn si Ben Stiller sunt cunoscuti. Si ceilalti actori au filme la activ.

Acum, ca tot vorbim despre personaje, un plus al filmului este ca nu e unul creat pentru a evidentia unul dintre actorii principali. Este relativ echilibrat si o sa vedeti ca toate personajele sunt bine create si au o linie pe care se dezvolta si chiar bine.

Povestea este oarecum simpla: personajul interpretat de Ben Stiller este managerul unui hypermarket. Intr-o noapte unul dintre paznici este omorat, asa ca acest om, care facuse deja cateva cluburi in jurul unor activitati si pasiuni in oras invita oamenii sa creeze o forta a civililor care sa asigure extra paza-n cartier. La intalnire se prezinta cei trei mandri. Nu prea multi, e-adevarat, dar grupul este format. Si de-aici incepe aventura.

Pentru mine a fost prima iesire pe care am putut sa o fac dupa vreo 6 luni. M-am bucurat sa o revad pe Sabina Cornovac si sa ma intalesc cu multi dintre castigatorii concursului cu premii constand in invitatii duble. A fost o placere sa va cunosc, fetelor!

Iata-ne si pe noi la film:

Stiu, cureaua sotului e din alt film – hobby-ul airsoft 🙂

Ca sa va decideti daca mergeti la film va spun asa: e un film pentru fanii lui Ben Stiller; e un film pentru cei care doresc doar sa se destinda putin. Nu e un film pentru pudici, fara a va imagina acum cine stie ce scene. Este o comedioara numai buna pentru relaxat pentru cei care nu au extrem de mari asteptari de la un film.

Iata si trailerul oficial:

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge