Cum este Deadpool si daca merita sa mergi sa il vezi

Deadpool este o comedie. Cu un anti-erou. Un film care a avut incasari record. Merita Deadpool sa fie vazut?

Ei bine, raspunsul este foarte simplu. Depinde ce vrei de la un film. Am scris ieri despre „The Revenant – Legenda lui Glass”. Aceea este o drama, film cu potential de multe premii Oscar, drama.

Deadpool
Deadpool – sursa foto captura YouTube

„Deadpool” este o comedie fara pretentii de film provocator, psihologic etc. Este un film care deconecteaza, amuza. Evident ca are o sumedenie de scene si elemente care pot parea trase de par. Evident ca actiunea este previzibila.

Dar daca mergi la Deadpool nu mergi pentru un film care sa te puna pe ganduri, ci pentru un film cu actiune si replici amuzante.

Adevarul este ca, apropo de incasari, sunt curioasa ce incasari a avut Deadpool in weekendul care tocmai s-a incheiat – da, cel cu Sfantul Valentin. Pe 14 februarie era inghesuiala si salile erau pline la toate reprezentatiile – asta apropo de intrebarea cu daca merita sau nu.

Nu toata lumea cauta mereu un film psihologic, un film de idee, un film de razboi etc. Uneori oamenii vor doar sa se relaxeze. Si sa vada un film cu multa actiune si replici amuzante. Deadpool are multe momente amuzante – chiar si pentru cei mai „carcotasi”.

Pe cei pe care i-am vazut iesind de la acest film i-am vazut iesind zambind, semn ca filmul si-a atins scopul.

Marvel a venit cu o idee inedita cu anti-eroul – si apropo de faze amuzante o sa vedeti ca inclusiv genericul de inceput are elemente comice.

Totul tine de asteptari asadar. Dar stiind genul filmului, pe ce se bazeaza, nu prea esti dezamagit. Daca te astepti la un film de Oscar atunci da, vei fi dezamagit.

Voi ati vazut filmul?

Cum vi s-a parut?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge