Alien Autopsy (Autopsia extraterestrilor) (2006) – diseara pe PRO Cinema

Am vazut mai demult un film despre care n-am apucat sa scriu imediat aici. Apoi au aparut tot felul de subiecte si filmul a ramas undeva in fundal. Incepand cu ora 22.00 astazi PRO Cinema difuzeaza acest film asa ca m-am gandit sa va spun acum cateva cuvinte despre el (fara a va strica surprizele si fara a va spune finalul).

Alien Autopsy (Autopsia extraterestrilor) este un film din 2006 in care este parodiat un scandal real. In realitate doua persoane au fost acuzate ca au falsificat filmul referitor la autopsia extraterestrilor de la Roswell.

Alien Autopsy
Alien Autopsy (sursa IMDB)

Subiectul poate atrage mai ales daca ne gandim la misterul si mai ales incertitudinile care invaluie intreaga situatie de la Roswell si faptul ca nu se stie nici pana astazi adevarul.

Cei doi actori din rolurile principale sunt mai putin cunoscuti: Declan Donnelly, Anthony McPartlin. Bill Pullman, care apare si el in film, este un nume mai sonor. Acum filmul este, evident, si o comedie. Da, mai mult comedie de situatie – a se vedea cum se chinuiau sa filmeze si venea din cand in cand mama unora cu prajituri (doamne, ce seamana acea mama cu unele femei care fix asa deranjeaza cand iti e lumea mai draga :P). Totul incepe – si are stilul – unui film Michael Moore precum Fahrenheit 9/11. Un reportaj. Cei doi sunt intrebati cum au ajuns ei sa aiba acel documentar despre Roswell si incep sa povesteasca. Asa ajungem in trecut, suntem partasi la problemele lor, aflam de ce au trebuit ei sa faca o reconstructie si tot asa.

E drept, finalul este unul interesant. Si da, in lipsa de alte filme sau program deosebit e un film la care va puteti uita. Nu pot spune insa ca e o comedie deosebit de spumoasa ori un film pe care daca nu il vedeti cine stie ce se intampla.

Daca l-ati vazut insa ori dupa ce il veti vedea va astept parerile despre el. Rugamintea cea mai mare este ca aceia dintre voi care l-au vazut deja sa nu dezvaluie pana la 1 AM 26 februarie (adica pana se termina filmul) finalul. Ar fi pacat 🙂

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge