Castle (serial TV)

La un moment dat stand eu mai mult in casa (ca si acum) cautam lucruri de vazut la televizor. Asa, intr-o seara, am gasit serialul Castle, un soi de serial politist care are insa elemente de comedie si drama. Povestea, pe scurt, este urmatoarea: un cunoscut scriitor de romane politiste – Richard Castle – ajunge sa creeze o serie bazata pe un personaj real: detectivul Kate Beckett de la sectia 12. Pentru a fi cat mai reale informatiile din carte – si cum il cunostea si pe primar – Rick Castle ajunge sa colaboreze cu Beckett in mod regulat. Asa apare seria de romane avand in centru personajul Nikki Heat.

In fiecare episod – fiind serial politist – avem o crima pe care o investigheaza echipa condusa de Kate. Umorul este unul dat de jocurile de cuvinte ale scriitorului, insa avem si umor de situatie foarte des.

Familia lui Castle este si ea foarte interesanta. Rick traieste cu mama sa – o actrita ajunsa acum la o varsta la care nu mai primea orice rol – si cu fiica sa adolescenta. Cel mai responsabil om din familie? Fata. Da, un copil pe care orice parinte si l-ar dori: responsabil, ascultator, destept.

Serialul Castle a ajuns se pare la al cincilea sezon. Are asadar succes 😉 Despre el aflati mai multe de aici (de unde este preluat si posterul) si aici. Eu am vazut episoade din serial pe Universal Channel la noi.

Serialul a debutat in 2009, iar distributia este:

Nathan Fillion – Richard Castle
Stana Katic – Kate Beckett
Jon Huertas – Javier Esposito
Seamus Dever – Kevin Ryan
Susan Sullivan – Martha Rodgers (mama lui Castle)
Molly C. Quinn – Alexis Castle

Share
72 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge