Noile geluri de dus din gama Palmolive Naturals

Recent au fost lansare noile geluri de dus din gama Palmolive Naturals. Recunosc, folosesc de multa vreme unele din produsele celor de la Palmolive, gelurile de dus numarandu-se pe lista produselor utilizate de ani de zile.

Am primit 2 geluri de dus pe care am zis intai sa le incerc si apoi sa vi le prezint si voua. Imi plac baile lungi si calde pentru ca ma relaxeaza. Putini sunt cei carora nu le plac. Perfecte pentru asemenea bai sunt si gelurile din noua gama.

Eu am incercat gelurile Black Orchid si Milk & Honey.

Conform descrierii oficiale, cea din urma gama “contine o combinaÅ£ie de extracte naturale de miere si lapte ce itii curata cu blandete pielea si o protejeaza impotriva uscarii excesive – pentru piele foarte uscata”. Si intr-adevar pielea ramane moale si catifelata. In sezonul rece acest gel de dus este ideal.

Dar sa stiti ca nici gelul Black Orchid nu este mai prejos. Ba, daca e sa fiu sincera, imi place mai mult. Acesta “are la baza o formula speciala imbogatita cu extracte de orhidee neagra si de aloe vera de origine 100% naturala”. Da, imi place mirosul pe care il lasa. Gelul este ca o crema, curata si lasa pielea catifelata si miroase frumos. Foarte frumos. Delicat, nu extrem de puternic, dar placut.

Asadar dragi domni, daca sunteti in pana de idei de cadouri, s-ar putea ca aceste geluri sa poata sa se numere printre obiectele oferite cu succes de sarbatori:)

Share
81 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge