Gradinita Miruna lanseaza inscrierile pentru aceasta toamna. Concurs cu 5 premii cu reduceri

Sunt multi parinti care isi cauta o gradinita pentru copiii lor si am multi prieteni care doresc o gradinita buna, in sistem privat, dar adesea nu isi permit. Asa se face ca atunci cand am primit datele despre Gradinita Miruna nu am putut sa nu va spun aici mai multe despre ei pentru ca au niste preturi absolut decente si grupe pentru toate varstele. In plus, au fost foarte deschisi si mi-au dat posibilitatea sa va ofer 5 premii cu 10% reducere timp de 3 luni pentru pretul pachetului pe care il achizitionati (ei au programe diferite, doar de dimineata, sau pana la ora 18) – detalii aici. Ei au grupe pentru copii incepand de la 2 ani.

Gradinita Miruna

Gradinita Miruna este o institutie prescolara patronata de Asociatia Miruna, organizatie non-profit. Au personal crtificat si dotari de asemenea certificate, iar pentru copiii vostri puteti opta pentru diverse optionale – engleza, gimnastica etc.

In plus, gradinita se implica si in comunitate (de altfel a fost lansata initial ca un program social), oferind si burse de scolarizare copiilor cu nevoi speciale.

Eu una ma bucur sa vad aceasta imbinare intre comercial si implicarea in societate prin oferirea acestor burse.

Foarte interesant si demn de lauda mi s-a parut si faptul ca in cadrul gradinitei sunt organizate, de 2 ori pe luna, ateliere de creativitate sau spectacole dedicate copiilor care nu sunt inscrisi la grupele institutiei prescolare, pentru ca si acestia sa se bucure de activitatile curente ale copiilor de la Gradinita Miruna. Pana acum, au sustinut astfel de evenimente: Teatrul Ion Creanga, Asociatia De dragul artei, Compania de teatru “Tapusele”, MiniArtShow, Ioana Ginghina, dar si educatoarele Alexe Ioana si Fanita Andra.

Sigur, intotdeauna inainte de a alege gradinita pentru copiii nostri trebuie sa mergem sa o vedem, astfel ca eu va recomand sa cautati datele de contact ale graditinei pe site si sa vedeti acest loc.

Daca alegeti sa va inscrieti copiii la Gradinita Miruna, atunci eu va poftesc si la concurs. Am 5 premii pentru voi constand in reducere de 10% timp de 3 luni pentru pachetul pe care il veti alege (corespunzator programului: 08-13 sau 08-18). Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la acest post spunandu-mi o intamplare frumoasa cu copilul vostru sau primele sale 3 cuvinte pe care le-a rostit.

Concursul se desfasoara pana martea viitoare, 30 iulie, miercuri pe 31 iulie anuntand si castigatorii (desemnati prin tragere la sorti cu random.org). Va astept asadar!

Puteti povesti intamplari amuzante sau comenta pe marginea gradinitei si a ideii sale de a imbina comercialul cu CSR-ul (corporate social responsability, implicarea in societate) in comentarii, iar daca doriti sa NU participati la concurs atunci mentionati acest lucru in comentariu:).

Pe cei de la Gradinita Miruna ii gasiti si pe Facebook (de unde este de altfel si imaginea din acest articol).

Va astept la discutii si la concurs!

Share
46 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge