160 de imagini gratuite pentru persoane si afaceri; pot fi folosite fara atribuire

HubSpot LogoImaginile au un impact urias in mediul online (si nu numai), insa adesea este greu sa gasesti fotografia potrivita. Multe site-uri care ofera ilustrati online ofera fotografiile spre utilizare cu atribuire, insa adesea pun conditia ca ele sa fie folosite astfel doar in materiale necomerciale. Sigur, pentru campanii de calitate si materiale corporate este indicat sa se achizitioneze niste fotografii sau sa se realizeze unele special, dar o afacere are nevoie de multe imagini: pentru social media, pentru postarile pe bloguri etc.

Am gasit insa 160 de imagini pentru afaceri care pot fi downloadate gratuit si utilizate atat in print, cat si online, fara a necesita atribuire. Ele sunt oferite de Hubspot si le puteti lua de aici. Evident, multe dintre imagini pot fi utilizate si pe bloguri personale, pagini si profiluri de social media etc., cu alte cuvinte, oricine poate sa aiba nevoie la un moment dat de aceste imagini. Eu tocmai mi le-am downloadat – si va recomand si voua sa faceti acelasi lucru. Nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de o poza pentru un material/un ad.

Oferta aceasta vine dupa ce luna trecuta au oferit 75 de imagini cu diverse teme, de asemenea gratuite. Alina a povestit mai multe pe PRwave Blog.

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge