Concurs cu 2 invitatii duble la concert VUNK

Miercuri, pe 14 noiembrie, de la ora 20 Sala Polivalenta din capitala gazduieste un frumos eveniment. Cantece, voie buna, invitati din strainatate si multa muzica romaneasca. Ocazia?

Concertul trupei VUNK care ii are in deschidere pe Viky Red si Fara Zahar. Vor urca pe scena alaturi de Vunk – Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima si oricum una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa  “Altcineva“), dar si Eric Martin, solistul trupei Mr.Big.

VUNK isi lanseaza un nou album Nimeni nu scapa (fara emotii) – aflat deja pe piata cu Gazeta Sporturilor.

Va invit asadar la acest concert sa ii sustinem pe cei de la VUNK si va ofer prin amabilitatea organizatorilor 2 invitatii duble. Pentru a putea castiga aceste invitatii trebuie sa raspundeti la una dintre urmatoarele intrebari (oricare, nu e musai sa raspundeti la ambele):

  1. De ce vrei sa mergi la concertul VUNK
  2. Ce piesa din repertoriul VUNK iti place cel mai mult?

Concursul se desfasoara aici pana miercuri ora 12.00, castigatorii fiind anuntati la ora 13, urmand ca eu sa le trimit un email de confirmare cu toate datele si ei sa imi dea numele complet pentru a-l putea trimite mai departe organizatorilor.

Va astept asadar la concurs!!!!!!!

Detalii despre concert aici: https://www.facebook.com/events/408291315893218 si //myticket.ro/ro/bilete/757/diverta/vunk-la-polivalenta.html

v

 

concertul trupei VUNK, ce va avea loc la Sala Polivalenta. Despre concert iti pot spune ca in deschidere ii vom avea pe Viky Red si Fara Zahar. Vor urca pe scena alaturi de Vunk – Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima si oricum una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa  “Altcineva“), dar si Eric Martin, solistul trupei Mr.Big.

Totodata, te rog sa dai de veste si cititorilor tai ca Vunk isi lanseaza un nou album Nimeni nu scapa (fara emotii) – aflat deja pe piata cu Gazeta Sporturilor – si sa facem gasca sa mergem impreuna la concert. Pentru asta ai posibilitatea de a le da cititorilor tai 4 invitatii single sau 2 duble (cum doresti) si te rog sa-mi dai pe mail numele castigatorilor pana miercuri, ora 17.00. Ridicarea invitatiilor se face la intrarea de la Sala Polivalenta, eu voi fi acolo de la ora 19.00 pentru a le inmana invitatiile. Te rog sa le lasi contactul meu: 0747043394, pentru a ma asigura ca putem lua legatura.

Share
59 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge