Urmareste live 16 ore de streaming video online – Chivas Sound of Business Pop-Up TV

E seara, dar am pentru voi o recomandare speciala pentru maine si poimaine. Si puteti face totul din fata unui computer – sau a unui dispozitiv care poate reda streaming video live. Am primit veste de veste de la Cristian China Birta cum ca maine si poimaine, pe 16 si 17 februarie (intre orele 11.00-18.00), Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialisti, artisti si antreprenori si ii pune fata in fata cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social in industria muzicala din Romania.

Mastering the Music Business

Suna putin a limbaj de marketing? Atrunci mai simplu: 2 zile de eveniment, adica MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania. In cadrul evenimentului. Chivas si Kooperativa 2.0 cu sprijinul Star Management si ARCUB, prezint? Chivas Sound of Business oferind oportunit??i si exemple despre cum afacerile pot face o echipa de succes impreuna cu muzica, pentru a schimba lumea in bine.

Printre invitatii Chivas Sound of Business Pop Up TV se numara Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca si multi, multi altii, care vor fi prezenti in emisiune alaturi de invitatii straini ai conferintei. Moderatori vor fi Cristian China Birta, Anca Lupes, Marius Matache si Andrei Vulpescu.

Poti urmari transmisiunea live pe //masteringthemusicbusiness.ro/ si pe //kooperativa.ro/live. De asemenea, te poti alatura discutiei folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

Ca sa fie mai simplu, pentru cei care vedeti acest articol in timpul emisiunii, iata si embed la streaming;)

Streaming ziua 2, 17 februarie

Recunosc, mi s-a parut interesanta ideea conferintei – invitatii sunt cunoscuti tuturor – si la fel de interesanta mi s-a parut si ideea transmisiunii live pe tot parcursul evenimentului. O provocare deloc usoara, dar careia, sunt sigura, organizatorii ii vor face fata cu brio.

Eu o sa incerc sa urmaresc cat mai mult din transmisiunea live – pentru a afla lucruri interesante si, de ce nu, pentru a le spune ce pot imbunatati ulterior 😀 (trebuia sa zic si eu ceva, nu?).

Dincolo de gluma insa, initiativa merita urmarita – si le doresc succes organizatorilor si participantilor!

 

 

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge