Concurs Cartea gesturilor: comunicare ca la carte

A venit timpul pentru un nou concurs aici pe blog, unul de interes pentru multi dintre voi, cei care imi cititi insemnarile, sunt sigura. Premiul vine de la Editura ALL si consta intr-un exemplar al volumului „Cartea gesturilor”.

Am prezentat aceasta carte, in mod obiectiv, chiar la inceputul acestei saptamani pe site, in rubrica Books Wave. Dincolo de ce v-am spus acolo, pot sa va spun, in mod concis, ca volumul de fata este unul cuprinzator, usor de folosit si util oricui!

Afis Cartea gesturilor

Cei de la Palo Alto spuneau ca nu putem sa nu comunicam. Si, intr-adevar, in fiecare moment transmitem cate ceva. Uneori nu ne dam seama de acest lucru in timp ce, alteori, anumite gesturi sau taceri sunt intentionate.

Unii oameni au tendinta de a-i analiza pe ceilalti – colegi de la serviciu, politicieni, vedete, candidati la un interviu, sefi etc. – pentru a vedea ce transmit dincolo de cuvinte. In plus, puteti folosi cartea pentru a va da seama ce gesturi pe care le faceti in mod constant va ajuta sau, dimpotriva, va dezavantajeaza. Aproape 400 de pagini, sute de gesturi insotite de explicatii si imagini reprezentative. Prin amabilitatea celor de la editura va pot prezenta doua pagini din carte pentru a va face o idee cu privire la modul in care este organizata si prezentata informatia. Click pe imagini pentru a le vedea la o dimensiune mai mare!

cartea gesturilor 1

cartea gesturilor 2

Si acum va poftesc la concurs! Concursul se desfasoara in perioada 25 septembrie-2 octombrie. Ca sa puteti participa trebuie:

  • sa dati like paginii de Facebook a Editurii ALL
  • sa dati like paginii de Facebook a PRwave
  • sa ne spuneti aici, intr-un comentariu la aceasta postare, ce gesturi va enerveaza la cei cu care interactionati sau pe care ii zariti la TV si sa explicati in ce contexte apar si ce semnificatie credeti ca au gesturile respective. Puteti prezenta gesturi care va deranjeaza la colegi, colaboratori sau chiar sefi 🙂

Castigatorul acestui concurs va fi desemnat de reprezentanti ai Editurii ALL si ai PRwave, ca atare este un concurs cu jurizare, nu cu tragere la sorti. Se va tine cont de respectarea cerintelor, iar, in analiza raspunsului la intrebarea cu privire la gesturile care va enerveaza, se vor lua in calcul originalitatea raspunsului si acuratetea argumentelor.

Asteptam cu drag si interes raspunsurile voastre si va uram mult-mult succes!

Later edit:
Iata ca, e drept, cu putina intarziere datorata unei raceli pardalnice, a venit si momentul sa anuntam castigatorul. Recunosc, este unul dintre acele momente in care regretam ca avem un singur premiu fiind mai multe raspunsuri care ne-au placut nespus.

Va multumim tuturor pentru participare si va mai asteptam pe blog – da, zic acest lucru inainte de numele castigatorului tocmai pentru ca, foarte curand, voi avea aici alte concursuri 😉

Volumul “Cartea gesturilor” merge la Andrei Păduraru. Felicitari!

Un reprezentant al editurii te va contacta pe adresa de e-mail cu care ai comentat (pe care i-o trimit acum) pentru a discuta despre expeditia cartii. Lectura placuta si, mai ales, utila!

Share
22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge