Media: De ce nu lasam mortii sa se odihneasca in pace? sau despre Marioara Murarescu si fiul ei

ciocan_photoxpress-300x199Am crescut cu “Tezaur folcloric”. Da, ma uitam cu bunica mea la emisiune. Asa am cunoscut cantecul popular din diverse zone. Desi nu pot spune ca ascult des muzica populara, am crescut cu artistii lansati in acele emisiuni. Doamne si domni, artisti care duc mai departe cantecul romanesc si portul romanesc.

Nu imi sta in fire sa ma apuc sa vorbesc despre scandaluri de la televizor. Nici nu ma pasioneaza sa le urmaresc dar, inevitabil, imi ajung la urechi sau imi sar in ochi – la televizor, online… De altfel, fiind cu copilul si cainele acasa, cu sotul plecat, sincer mi-e chiar greu sa ma uit la televizor la emisiuni. Si nici nu m-as uita la asemenea subiecte. Dar cautand ceva la care sa ma uit cu Eric putin, nu am putut sa nu remarc ca tot apare un subiect: cine este tatal fiului Marioarei Murarescu.

Nu inteleg de unde si pana unde acest subiect media. De ce se tot scot la iveala subiecte de tot felul, cu scandaluri mai mereu, doar dupa ce persoana nu mai este printre noi? De ce pana acum, de pilda, nimeni nu a fost interesat de paternitatea baiatului? Sau nu a existat cumva curajul de a pune pe tapet anumite subiecte.

Si ma mai intreb cum de nu se gandeste nimeni cum e sa fii in situatia celui controversat – sa fii acum fiul unei persoane importante care a murit si sa te trezesti, in durerea ta, implicat in diverse scandaluri?

S-a intamplat sa scriu acest material pornind de la scandalul de acum – dar nu este, din pacate, o situatie singulara. Este ceva oarecum generalizat. Moartea si scandalul. Rar moartea si amintirile frumoase si atat. Si zic rar, desi cred ca e niciodata.

Share
21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge