Jocul acestei veri: Afara 3d :) De vazut

Il auzeam pe al meu sot acum cateva minute razand de zor. Da, culmea, e acasa in tara desi suntem in timpul saptamanii. Eh, a avut o operatie la ochi si mai e inca in concediu de recuperare… Dar asta-i alta poveste.

Auzind ca rade am devenit atenta la ce se uita – da, suntem in aceeasi camera, router dus la verificat, avem altul de la companie care insa asigura internet intr-o singura camera, alta poveste lunga:P – si asa am remarcat ca se uita la un video care parea a promova un joc.

Auzeai despre diverse optiuni precum inregistrarea automata a progresului, posibilitatea de a avea nenumarate avataruri, de a juca o sumedenie de jocuri etc.

Dar, ca sa nu va mai tin in suspans, iata si materialul video in cauza:

Acum, evident ca unele sunt exagerari, ca nu toate sunt fix in acest mod, insa, pornind de la acest video, imi dau seama ca da, din ce in ce mai multi copii stau mai degraba cu un aparat, se intalnesc in locuri inchise – chit ca-s locuri de joaca in mall-uri sau prin magazine gen Ikea – si mai putin afara, in colbul cunoscut, desenand cu creta, jucandu-se diverse jocuri, alergandu-se, creandu-si ierarhii, razand, bucurandu-se de viata si de aer liber.

Asa ca da, jocul verii, si nu doar al verii, de fapt, ar fi frumos sa fie “Afara”, chiar daca e in fata casei, parc, in gradina, intre blocuri, in curtea bunicilor, pe campul din spatele casei bunicilor etc.

kids playing

copii care se joaca, imagine de pe Shutterstock

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge