Lactag, produse romanesti Pe gustate

Saptamana trecuta aproximativ pe la ora pranzului am primit un pachet. O geanta alba, termoizolatoare. Si o felicitare cu motive traditionale romanesti. O eticheta frumoasa cu numele si adresa mea si in interiorul felicitarii un mesaj foarte simpatic si, mai ales, scris de mana.

Mi-a atras atentia imediat si m-a dus cu gandul spre ceva autentic – pana la urma avem o felicitare completata cu pixul – si nu 2-3 randuri. Bine, felicitare este impropriu spus, pentru ca de fapt avea dimensiuni de felicitare, insa era un bilet scris de persoana de la PR din echipa care s-a ocupat de campanie. Am citit cu interes biletul inainte sa deschid pachetul – desi eram tare curioasa ce se ascunde inauntru. Am aflat insa din mesaj despre campania celor de la Lactag care au invitat cativa bloggeri sa guste produsele lor.

Pentru cei care nu stiu, Lactag este o companie de lactate din Arges cu o vechime de 50 de ani. Traditie asadar – si iata de unde venea motivul de pe felicitare, un motiv in genul celui pe care il zariti si pe siteul lor si pe pagina de Facebook, dar si pe fiecare ambalaj in parte.

Apoi am desfacut gentuta si am constatat ca ea continea o sticla de Sana, un iaurt natur, smantana si branza Fagaras.

Fara sa vreau mi-a venit imediat in minte ideea unei mamaligute calde cu smantana. Dar nu aveam cum sa fac atunci. Gandurile mi-au zburat insa spre momente frumoase si aburi de la mamaliga facuta de mama sau de bunica mea, la bulgarii de mamaliga cu un pic de branza in interior…

Primul produs incercat a fost insa iaurtul. Si cum eu nu sunt o mancatoare de iaurt (asta e, vinovata, nu imi place :D), am gustat putin sa vad cum mi se pare. A parut bun, asa ca am zis ca ii adaug niste cereale si i-l dau lui Eric. Da, aceasta a fost o gustare a lui. Si a apreciat gustarea – astfel ca nu pot spune decat ca inseamna ca a fost bun iaurtul. Eric mananca iaurt, si cu si fara cereale, insa are deja unele preferinte :). Asadar primul plus pentru Lactag.

Apoi am incercat – eu – branza Fagaras. A vrut si Eric, dar el dorea mai mult smantana decat bulgarasii care se formau, asa ca a fost clar ca branza e pentru mine.

Sana am baut alaturi de mama – ne-a placut amandurora, si intr-un final am folosit si smantana. Asa ca de aceea am asteptat putin pana am scris, am vrut sa fi testat produsele.

Sincer, mi-au placut produsele, dar nu ma asteptam sa fie altfel. Sa va spun un mic secret: stiam de Lactag si cumparasem in trecut 😉 Asadar noile produse primite au fost doar inca unele pe care le-am incercat de la ei (eu luasem mai mult branza) si care mi-au placut, dupa cum spuneam deja. Asa se face ca atunci cand revine sotul in tara o sa ii iau si lui sa vad cum i se pare (lui ii place Sana in general).

Ce nu v-am spus este ca produsele Lactag pot fi gasite in cateva mari hypermarketuri si in reteaua magazinelor proprii care se numeste, inspirat, Pe gustate. Aflati detalii complexe de pe siteul oficial.

Sunteti in cautare de retete bune si gustoase? Ei bine, atunci tot siteul pegustate.ro va vine in ajutor, pentru ca aici gasiti o sumedenie de retete de toate felurile, de la ciorbe si supe la deserturi si mancaruri diverse. Mai mult, cei de la Lactag premiaza cele mai bune retete, asa ca va puteti inscrie la concursul lor ;).

Share
66 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge