5 concursuri pe care NU trebuie sa le ratezi!

Premii: licente antivirus, bilete la teatru, la eveniment internal social media si stampile gratuite (de interes personal sau de afaceri:) ).

Zilele acestea sunt cateva concursuri pe care m-am gandit sa ti le prezint. Eu zic ca sunt unele la care e bine sa participi – fiecare aducand cate ceva deosebit. Si daca nu doresti sa participi tu, poate ai prieteni care ar putea fi interesati si ca atare te invit sa le recomanzi mai departe 😉

Asadar – le iau in ordinea deadlineurilor:

Concurs 1 – premiu o invitatie de 2 locuri la comedia Azilul Amantilor. Spectacolul este vineri seara, iar concursul se desfasoara aici pana joi, 8 martie, ora 16.00.

Ca sa poti participa trebuie doar sa postezi un raspuns ca reply la acel link de mai sus (toate datele sunt in acel post), iar intrebarea la care trebuie sa raspunzi este extrem, extrem de simpla.

Eu iti zic de acum mult succes!

Concurs 2: aduce 2 premii a cate un loc la evenimentul Internal Social Media, un eveniment PR Conferences (despre care am scris aici pe blog). Evenimentul este unul deosebit, vorbitorii sunt oameni cu experienta din strainatate si nu au mai sustinut aici prezentari. Eu va recomand evenimentul – si concursul evident. Participarea se face tot prin raspunsul la o intrebare simpla – aici. Deadline 8 martie ora 18.00. Succes!

Concurs 3: castiga 4 bilete la teatru – cate o invitatie de 2 persoane la piesele de sambata si duminica – Blazonul si Nunta cu divort.

2 piese de teatru frumoase – una chiar comedie. Un program de weekend deosebit.

Participarea se face pana  pe 9 martie ora 16.00 aici. Si de aceasta data tot ce trebuie sa faceti pentru a participa este sa raspundeti la o intrebare foarte simpla.

Din nou, mult succes!

Concurs 4: 3 stampile, indiferent de model – da, pot fi chiar color;) – pentru doamne si domnisoare. Concursul se desfasoara aici pe siteul celor de la StampileOnline.ro – iar participarea este extrem de simpla: 2 intrebari despre primavara si stampile 😉 – se lasa un comentariu ca reply la postul lor cu anuntul de concurs. Deadline participare: 15 martie.

Concurs 5: 10 premii a cate o licenta antivirus. Si cum mai toti avem nevoie de antivirus nu pot decat sa va recomand si acest concurs.

Participarea se face pana pe 27 martie iar tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarile de pe site. Sunt simple raspunsurile – iar premiile merita tot efortul! Concursul se desfasoara aici.

Asa cum spuneam, eu va doresc succes la toate concursurile! Fiecare are premii dragute in felul sau – unele de relaxare, altele utile 🙂

Share
7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge