Calatoriti prin lume cu Earth TV

Recunosc ca imi place sa calatoresc – insa ca nu ajung prin toate locurile prin care as vrea. De asemenea marturisesc ca uneori as vrea asa o mica pauza intre stiri si toate cele ce trebuie realizate in timpul zilei. Insa o pauza interesanta.

Dar daca as putea lua o pauza si sa calatoresc – prin intermediul Internetului? Ar fi excelent!

Am descoperit Earth TV un site unde sunt prezentate streamuri din multe orase de pe intreg globul. Din ce am aflat sunt 70 de camere amplasate pe cele cinci continente. Inainte sa considerati ca nu merita o vizita permiteti-mi sa adaug:

  • feedurile sunt de o calitate foarte buna;
  • camerele se rotesc – imaginea nu este asadar asupra unui punct fix;
  • imaginile sunt clare;
  • aveti varianta siteului in engleza si in germana;
  • in mod normal aveti un preview de cate un minut din toate orasele si camerele disponibile. Daca alegeti insa un oras anume veti vedea imagini din acel oras la diverse ore.

Ei… acum sa va spun pe unde veti ajunge. Printre altele prin Viena, Munchen, Venetia, prin mai multe orase din Africa de Sud, Jakarta, Palma, Melbourne si in multe multe alte orase. Le aveti grupate pe continente aici.

Nu veti vedea cladiri din interior, insa veti afla informatii despre cele mai recente evenimente din orasele prezentate. Fiecare oras este de altfel pe indelete prezentat – ora de acolo, detalii despre oras si tara, harta, anunturi de calatorie, detalii despre cum este vremea si de asemenea puteti interactiona cu oameni care merg in acel oras – la sectiunea Comments.

Distractie… aaaa Plimbare placuta cu Earth TV –  un site ce ofera oricui posibilitatea de a calatori din confortul casei sale in intreaga lume.

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge