Cursuri de comunicare si relatii publice pentru IMM, ONG si curs de social media

Am mai pus cate-un status update pe Facebook cum ca lucrez de zor la niste cursuri de comunicare si PR care nu vor fi online, ci vor presupune intalnirea intre mine si participanti.

Intre timp proiectul  a devenit un pic mai complex si va spun ca va pregatesc o surpriza: voi tine aceste cursuri alaturi de o alta persoana;) Dar detalii curand!

Cursurile pe care le pregatim sunt:

  • un curs de imagine, comunicare si relatii publice pentru IMM-uri – vom incepe cu niste serii in Bucuresti dar ne dorim sa le tinem la nivel national, mai ales dupa ce stiu cat de bine sunt primite (sa nu uitam ca am avut seria de la Ramnicu Valcea);
  • un curs de PR si comunicare adresat ONG-urilor – am oferit consultanta o lunga perioada de timp unei asociatii si am discutat si cu persoane din ONG-uri afland destul de multe probleme cu care se confrunta. Remarc zilnic ce le lipseste multor ONG-uri mai ales atunci cand incearca sa obtina fonduri – de altfel in colaborarile cu o foarte cunoscuta persoana care are prima agentie de fundraising din Romania vedem des cat de mult conteeza o imagine buna in baza careia sa poti obtine finantare. Un curs cu multe sfaturi care sa ii ajute pe cei din ONG-uri sa aiba o prezenta buna on si offline va asteapta din toamna!
  • un curs de social media – da, desi parte de social media va fi prezentata si in cadrul cursului general, cum lucrez oricum la un alt curs de social media online, ne-am dat seama cat de important este sa avem un curs dedicat retelelor sociale si prezentei eficiente in cadrul lor;
  • un curs de comunicare interna – am predat asa ceva la Ramnicu Valcea si, de-a lungul timpului am avut de-a face cu multe companii. Din pacate se uita adesea de importanta comunicarii eficiente la nivel intern. Va propunem asadar un curs cu informatii utile in acest sens.

Asa cum spuneam, va voi astepta la aceste cursuri alaturi de o alta persoana. Cursurile vor incepe din toamna, voi reveni aici cu detaliile concrete de indata ce avem semnate contractele cu salile.

E un pas pe care l-am amanat cu un an intrucat a venit Eric in 2011 si nu am putut sa ma dedic asa cum merita aceste cursuri anul precedent. Anul acesta lucrurile se schimba 😉

Va astept cu drag la cursuri – asa cum spuneam voi reveni aici cu detalii cu privire la locul de desfasurare, program si alte informatii relevante.

Share
36 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge