Cele mai bune momente pentru a publica in cadrul retelelor sociale #Infographic

… sau, cum ar zice englezul, best and worst time to publish on social media: Twitter, Pinterest and Facebook.

Vi s-a intamplat vreodata sa publicati ceva in cadrul unei retele sociale si sa nu se bucure de o mare vizibilitate? Ei bine, s-ar putea sa fie din cauza faptului ca exista ore mai bune si ore mai putin potrivite pentru publicarea pe Facebook, Twitter si Pinterest.

Totul depinde de comportamentul utilizatorilor acestor retele, iar orice om de comunicare si, in final, oricine doreste sa transmita un mesaj, este bine sa cunoasca obiceiurile oamenilor pentru a publica in momentele in care pot obtine un impact maxim pentru insemnarile lor. Evident ca existenta unor momente potrivite nu inseamna ca nimeni nu publica nimic in alte intervale orare – fiecare scrie atunci cand are ceva important de spus/aratat insa, pentru unele articole sau postari, se poate tine cont de orele recomandate.

Cei de la SurePayroll au publicat pe blogul lor un infographic interesant si util cu momentele cele mai bune si cele mai nepotrivite de publicare in cadrul Twitter, Facebook si Pinterest. Click pe imagine pentru a vedea infographicul la o dimensiune mai mare!

Post, Pin & Tweet: The Best Time to Outreach

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge