4 carti pentru cei mici – idei pentru 1 iunie

Ziua Copilului se apropie si mai toti parintii se gandesc sa le ia ceva celor mici. Trebuie impacate dorintele celor mici cu preocuparile celor mari dar si cu limitarile de buget. La mine, iunie este o luna speciala de doua ori: este si Ziua Copilului, dar, spre final, e si ziua de nastere a lui Eric.

Incerc mereu sa ii imbin cadourile distractive, cele pe care si le doreste cu cadouri care sa il ajute sa se dezvolte, sa descopere lucruri noi. Citindu-i de mic, vazandu-ne pe noi ca citim, avand mereu carti in jur el isi doreste sa primeasca si el carti (si nu doar de zile speciale). Chiar daca are si dispozitive electronice pe care se joaca, cartile sunt carti. Ma bucur enorm ca ii plac – si le citim si recitim mereu cu placere. Avem carti din variate domenii – in functie de pasiunile lui, evident si ii imbogatim constant biblioteca. Este minunat ca ii plac cartile si sper sa nu isi piarda iubirea pentru ele. Cartile deschid orizonturi, deschid mintea si te invita in alte lumi sau in viata altor oameni. Iar asa ceva nu gasesti nicaieri altundeva!

M-am bucurat asadar sa vad ca Editura All a creat „Planeta 7 – o selectie de titluri pentru cei mici (sunt incluse titluri chiar si pentru copii de clasa a III-a) cu preturi reduse la doar 7 lei. Cu mai putin de 30 de lei asadar se pot lua 4 carti – iar 4 carti nu-s deloc putine!

Dintre cartile incluse in cadrul Planetei 7 noi avem deja unele titluri (unele cu Zaharia Zanzibon, foarte interesante si educative, fiind si distractive pentru cei mici, Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici si altele), asa ca m-am gandit ca, desi cartile pe care le avem si sunt incluse in oferta merita a fi recomandate, sa aleg patru titluri noi. Am ales, normal, carti pentru varsta lui

Eric si potrivite preocuparilor sale – desi oferta, dupa cum veti vedea, e pentru gusturi si preferinte diverse. Asadar, iata lista mea:

Si acum o provocare pentru voi, un fel de leapsa pe blog: daca ati avea doar 28 de lei, ce carti ati alege de pe Planeta 7? Sunt curioasa sa vad articolele la voi pe blog – eu o sa incep prin a le invita pe Laura Frunza, Alina Fekete si Irina Bartolomeu sa spuna ce ar alege (daca au timp si chef, evident).

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge