Prezentare Pixi face picnic in ploaie

In ton cu vremea de saptamana trecuta am citit si recitit cartea „Pixi face picnic in ploaie”. Dupa cum stiti imi place seria Pixi a celor de la Editura Galaxia Copiilor, parte a grupului Editorial ALL si, mai important, si lui Eric ii plac cartile din aceasta serie.

„Pixi face picnic in ploaie” este o poveste a lui Pixi si a prietenilor ei care pornesc spre picnic numai ca vremea devine nefavorabila. Se adapostesc in casa unuia dintre ei – loc unde o primesc si pe vulpea care toata ziua ii certase si se purtase urat cu ei.

Pixi face picnic in ploaie

O carte cu invataminte, cu sublinierea ideii de iertare, de includere si a celor care poate nu se poarta frumos inca de la inceput. In plus, le arata celor mici si ca obstacolele care apar in calea unei dorinte (a unui proiect, cum e la moda sa spunem) pot fi depasite: au plecat la picnic si, chiar daca nu l-au putut face in aer liber, la soare, l-au realizat in interior, dar tot cu voie buna!

O poveste interesanta pentru cei mici, o carte care se citeste repede (mai ales daca sunt copii foarte mici si au mai putina rabdare). In plus, ca toate cartile din colectie, cartea are dimensiuni mici, potrivia pentru maini de copil. Ei o pot rasfoi si, dupa cateva lecturi, pot spune chiar ei povestea 😉 Lui Eric i-a placut si a zis ca am putea face si noi un picnic in ploaie!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge