PRwave.ro – peste 10 000 de materiale – si continuam

La peste 3 ani de la lansarea oficiala, iata ca am ajuns sa avem peste 10 000 de materiale aparute pe PRwave.

Am lansat in Romania un website cu o idee de nisa, un site care s-a dovedit a fi interesant pentru din ce in ce mai multa lume. Am evoluat permanent, aducand noi rubrici si persoane pe site si promitem sa continuam sa facem acest lucru.

Toamna se numara bobocii – si va asigur ca avem o surpriza placuta si utila pregatita pentru voi – veti afla curand despre ea. Intre timp insa, va asteptam cu propuneri de materiale pentru site – stiri, articole, case studies.

Va asteptam si cu campanii de publicitate – am inceput de anul trecut sa avem solicitari si feedback-ul primit de la cei care ne-au inclus in campanii a fost foarte bun (dovada fiind continuarea acelor colaborari).

3 ani de expertiza in relatii publice, imagine si comunicare pentru afaceri – si continuam pe acelasi drum. 3 ani de inovatii – a se vedea rubricile aparute in timp dar si PRwave Directory – care creste permanent si in care va asteptam sa va inscrieti.

E greu de descris in cuvinte ce se intampla in spatele site-ului: pasiunea pentru domeniul fascinant al relatiilor publice, cautarea mereu de noi parteneriate, lansarea unor noi rubrici si pastrarea lor actualizata, crearea unei comunitati care se dezvolta permanent – si, desigur, sprijinirea si a tinerilor – inclusiv prin concursuri la care pot participa si ei si castiga premii interesante.

Am dovedit ca intr-adevar Unor valuri nu poti sa li te impotrivesti! Si va vom dovedi ca mereu este loc de lucruri noi si interesante – menite a va ajuta in activitate. Pe curand asadar!

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge