Cum sa prezinti cuiva pe cineva la un eveniment

Se intampla uneori sa ajungi la un eveniment unde sa nu cunosti multa lume. Acolo insa, poate vrei sa interactionezi cu anumite persoane. Sunt multe elementele ce pot fi luate in calcul in ceea ce priveste interactiunea cu o persoana care te intereseaza si nu le voi prezenta aici (mai ales ca sunt si subiect de concurs pe PRwave).

O sa prezint insa un mic element ajutator la evenimente.

In calitate de gazda atunci cand faceti prezentarile, mai ales avand in vedere ca se presupune ca stiti cate ceva despre invitati, puteti alege sa prezentati persoane cu interese ori pasiuni comune specificand acest fapt. “Eduard, permite-mi sa ti-l prezint pe Alexandru… de la … Si el este pasionat de …”.

Ca invitat evident sunt multe modalitatile in care se poate intra in vorba cu persoane aflate la eveniment. Sunt oameni care se prezinta direct – sunt altii care apeleaza la gazda pentru a face prezentarile. Important este insa ca atunci cand o persoana ii este prezentata alteia sa nu se faca o simpla cunostinta – cu nume si atat. Elemente care ar putea facilita o discutie sunt extrem de importante. Un efort mic – ii poate ajuta pe ceilalti.

Share
38 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge