Ce spune laptopul despre tine?

Imaginea personala este foarte importanta. Desigur ca nu doar ea conteaza – intrucat la un moment dat ajungi sa deschizi gura, moment in care orice urma a vrajii primei impresii se poate evapora instantaneu, dar conteaza.

Uneori ajungi sa interactionezi cu cineva si dupa o perioada, timp in care ti-ai format o anumita imagine despre acea persoana si indirect ai inclus-o cumva intr-o categorie.

Ei bine, seara fiind acum cand public acest material, in loc de o insemnare lunga legata de imagine (pe care o las pe alta data) va invit sa luati in calcul urmatoarea situatie:  eveniment de afaceri, public, oameni de seama, directori de companii etc. Vorbitori – directori. Tema, evident ceva legat de afaceri.

Dupa vreo 3 ore un domn, director de firma, persoana pe la vreo 45-50 de ani scoate din geanta un laptop de dimensiuni reduse. Pana aici nimic fascinant. Doar ca, rosu fiind toata lumea a fost atrasa sa se uite. Evident doamnele au schimbat priviri intre ele. Domnii ce stateau langa eroul nostru s-au uitat brusc jenati in alta parte.

Concluzia: e foarte bine sa aveti un laptop mic – e util pentru evenimente si nu numai. Atentie insa ca, chiar daca va place o culoare cum e rosul sau cum e galbenul, cum sunt portocaliul sau mai stiu eu ce roz, daca sunteti barbat nu va prea avantajeaza, mai ales de la o varsta si dintr-o categorie fiind. Concluzia participantilor la acel eveniment a fost ca acela era de fapt laptopul nevestei imprumutat de domn.

Laptopul vostru – cel cu care va afisati in public – ce culoare are?

Share
332 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge